Ο Γιώργος Κανελλόπουλος η "φωνή" του δημότη της Σπάρτης

Σεπτεμβρίου 14, 2023 0

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας θα μπορούσαμε να πούμε … διότι είναι ένας άνθρωπος που στην θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος έδειξε έμπρακτα ότι «πονάει» τον τόπο του.

Ο Γιώργος όπως όλοι οι φίλοι του και γνωστοί τον αποκαλούνε με το μικρό του όνομα είναι πάντα ο άνθρωπος που καλοπροαίρετα έθετε τα προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου Σπάρτης με παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι προβληματισμοί  του πάντα είχαν σκοπό να βοηθήσουν την καλυτέρευση της  ζωής των ανθρώπων της πόλης της Σπάρτης αλλά και των χωριών.

Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο από την  δουλεία του ή σαν φίλο ξέρουν ότι είναι ένας τίμιος βιοπαλαιστής με καθαρό βλέμμα ένας άνθρωπος που σέβεται τον συνάνθρωπο του.

Το χαμόγελο που είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του είναι καθαρό γεμάτο αισιοδοξία για το αύριο, ακούραστος πάντα με κουράγιο και θέληση είναι έτοιμος να βοηθήσει για έναν καλύτερο Δήμο Σπάρτης.

Όσοι τον γνωρίζουν σαν φίλο δεν θα ήθελαν ποτέ να χάσουν αυτήν την φιλία όμως  και αυτοί που για λίγο συναναστράφηκαν  μαζί επιθυμούσαν  να τον κάνουν φίλο … γιατί ο καθαρός άνθρωπος φαίνεται…

Η επιλογή του Γιώργου Κανελλόπουλου το είναι υποψήφιος με την Ντία Τζανετέα είναι γιατί θεωρεί ότι μέσα από τον συγκεκριμένο συνδυασμό μπορεί να έχει την φωνή αυτή που θα του δώσει την δυνατότητα να σταθεί δίπλα στον απλό πολίτη του δήμου τον εργαζόμενο, τον αγρότη , τον επιχειρηματία την νοικοκυρά … γιατί ο Γιώργος έχει μάθει και να ακούει να αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών.

Γιώργος Κανελλόπουλος -Επιχειρηματίας - Μηχανικός Αυτοκινήτων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης

με την Ντία Τζανετέα

Last modified on Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 00:55

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.