Εγκαίνια εκλογικού κέντρου «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης»: Μήνυμα νίκης και ασιοδοξίας.

Σεπτεμβρίου 17, 2023 0

Με αθρόα και μαζική προσέλευση φίλων,μελών και υποψηφίων της παράταξης μας, πραγματοποιήθηκαν χθες, τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου που καθημερινά πλέον υποδέχεται τους συμπολίτες μας επί της οδού Ευαγγελίστριας 46.

Ο δυναμικός παλμός έδειξε ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό και την προοπτική του συνδυασμού στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης!

     Η "Δημοτική Ενωτική Κίνηση", με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, πιο δυνατή και ανανεωμένη από ποτέ, με πολλούς νέους και νέες στις τάξεις της, ώριμη και έμπειρη, είναι έτοιμη να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μας και να θέσει τις νέες προοπτικές για τον Δήμο Σπάρτης του 2030.

Είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τα πολλά και μεγάλα έργα που είχε μελετήσει και ετοιμάσει, έργα που ακόμη δεν έχουν αποδοθεί στους πολίτες.

     Καλώ κάθε συνδημότη, να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας, να αναλύσει το πρόγραμμα μας και να θέσει αυστηρά κριτήρια επιλογής των ατόμων που μπορούν να διοικήσουν τον Δήμο μας την επόμενη, κρίσιμη για τον τόπο, μέρα!

Οι 172 Υποψήφιοι της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης" - Έτοιμοι και Υπεύθυνοι!

     Ευχαριστώ για τη διαχρονική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ όλους όσους χθες έδωσαν δυναμικό παρών αλλά και πολλούς ακόμη που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Ευχαριστώ τα πολλά νέα παιδιά που με πάθος στέκονται και αγωνίζονται για το μέλλον τους μέσα από την παράταξη μας.

Σας υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των ελπίδων και προσδοκιών σας όπως σταθερά πράττω.

Βαγγέλης Βαλιώτης

Υπ.Δήμαρχος Σπάρτης

ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (1)

ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (2)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.