Νικόλαος Ζωγράφος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης

Σεπτεμβρίου 21, 2023 0

Ελάτε να γνωριστούμε, ονομάζομαι Ζωγράφος Νικόλαος .
Γεννήθηκα 1972 στο Μόντρεαλ Καναδά. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Σπάρτης και είμαι παντρεμένος με την Καλλιάνη Ελένη και έχουμε μια κόρη την Νάσια 15 ετών .
Είμαι απόφοιτος της σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας και έχω το βαθμό του Αρχιφύλακα , υπηρετώ ως υπεύθυνος στο γραφείο πληροφορικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας. Επίσης έχω την ειδικότητα του οπλουργού .
Είμαι δότης μυελού των οστών (Χάρισε Ζωή) με δωρεά μοσχεύματος τον Μάρτιο του 2017 . Βραβεύτηκα από τον πρόεδρο της δημοκρατίας ως ένας από τους εκατό πρώτους εθελοντές μυελού στην Ελλάδα . Είμαι δότης αίματος από το 1995 .
Φίλες και φίλοι
Έχω το πάθος ,την όρεξη και το αίσθημα ευθύνης , μα πάνω από όλα την ανθρωπιά να σταθώ δίπλα σας και με την στήριξή σας να βγάλουμε τον δήμο μας από την αδράνεια και την υποβάθμιση που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια .
Μας ενώνουν πολλά και δεν μας χωρίζει τίποτα .
Ζητώ την ψήφο σας δεσμευόμενος ότι θα βρίσκομαι πάντα διπλά σας, ώστε με συνέπεια, αφοσίωση, και πολύ δουλειά να χαράξουμε μαζί με την Ντία Τζανετέα μια "Νέα Πορεία" ανάπτυξης και προόδου για τον Δήμο Σπάρτης, ώστε τα παιδιά μας να έχουν λόγο να μείνουν στον τόπο μας.
Με τιμή
Ζωγράφος Νικόλαος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.