"Αλωνίζει" ο Τατούλης τη Λακωνία: Το μήνυμα της νίκης έρχεται από το Γύθειο και την Αρεόπολη

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πραγματοποίησε περιοδεία στη Λακωνία όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και επευφημίες. Στο Γύθειο, στη Σπάρτη, στον  Κότρωνα, στον Πύργο Διρού αλλά και στην Αρεόπολη, το μήνυμα των Πελοποννησίων ήταν ένα: «Ήρθε η ώρα για τη Νέα Πελοπόννησο της επόμενης πενταετίας, που είναι πιο ισχυρή και ανανεωμένη από ποτέ».

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε στους Λάκωνες: «Είμαστε αυτοί που την επόμενη πενταετία θα βγάλουμε τη Λακωνία από την απομόνωση.  Θα ολοκληρώσουμε την ενοποίηση της Νότιας Λακωνίας και θα προχωρήσουμε στην ένωση με την Μάνη. Θα βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης την παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας ,  θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση της εισόδου των Μολάων, θα  ολοκληρώσουμε την σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια θα αναδείξουμε την   Ελαφόννησο σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, ένας δικός μας σχεδιασμός που τελικά δεν προχώρησε.

Στην ιστορική Σπάρτη το εμβληματικό έργο της νέας εισόδου, το νέο  λιμάνι του  Γυθείου,  αλιευτικά καταφύγια σε κάθε πλευρά, έργα πολιτισμού, παιδείας, υγείας έκαναν την λακωνική οικονομία τα προηγούμενα χρόνια την πιο δυναμική της Πελοποννήσου και έφεραν πόρους που δεν είχαν οι Λάκωνες ποτέ φανταστεί. Σήμερα είμαστε εδώ απολύτως περισσότερο έμπειροι από ποτέ για να πιάσουμε από την πρώτη μέρα δουλειά και να δημιουργήσουμε πολλά περισσότερα.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας.

Το μέλλον του τόπου μας και των νέων ανθρώπων που θέλουμε να κρατήσουμε σε αυτόν.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την Πελοπόννησο του 2030. Έναν τόπο που θα θέλεις να ζεις και να δημιουργείς».

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (1)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (4)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (5)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (8)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (11)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (14)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (15)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (18)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (20)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (24)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (29)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (31)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (33)

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΗ (34)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.