Γ. Κυριακούλιας: 10 λόγοι για να ψηφίσεις Πτωχό!

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου να ανοίξουν για τις Περιφερειακές Εκλογές.  Ας δούμε μαζί 10 βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να ψηφίσει κανείς το συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού.

1. Πρόκειται για έναν υποψήφιο με όρεξη και πάθος για τον τόπο του, τον οποίο αγαπά και γνωρίζει καλά, αφού ζει και δραστηριοποιείται στην Πελοπόννησο ως μηχανικός. Έχει όραμα και ένα σχέδιο για τον τόπο του έτοιμο να το κάνει πραγματικότητα.

2. Στο επίκεντρο του προγράμματός του βρίσκεται ο πολίτης, στη βελτίωση της καθημερινότητας του οποίου στοχεύει, μέσω της ενίσχυσης της σχέσης πολίτη-κράτους έχοντας ως όπλο τη τεχνολογία, με ψηφιοποίηση υπηρεσιών και χρήση σύγχρονων διαύλων επικοινωνίας.

3. Βασικός στόχος του η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, με την ανάδειξη των προϊόντων της Πελοποννήσου, δημιουργώντας ένα ισχυρό brand-name.

4. Ουσιαστική στροφή προς την ανάπτυξη του τόπου, έχοντας ως «κλειδί» την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

5. Ανάδειξη του ήδη ακμάζοντος τουρισμού στην Πελοπόννησο με νέα προγράμματα και επιδοτήσεις, με αξιοποίηση των πολιτιστικών χώρων και τόπων ιστορικής σημασίας, αξιοποιώντας έμπρακτα το «χθες» στο «σήμερα».

6. Με το βλέμμα στο μέλλον και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, δίνεται έμφαση στην εισαγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω της αξιοποίησης των πλούσιων και ποικίλων φυσικών πόρων της Πελοποννήσου.

7. Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, συνεπεία της ανάπτυξης των ανωτέρω τομέων, προσφέροντας έμπρακτα ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες, για να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο τους.

8. Ίδρυση και λειτουργία επιχειρησιακού κέντρου πολιτικής προστασίας και αξιοποίηση της τεχνολογίας προς αντιμετώπιση των πρωτοφανών φυσικών φαινομένων, για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και προστασία των πολιτών και του τόπου.

9. Βήμα στη νέα γενιά, μέσω της συμμετοχής στο συνδυασμό νέων ανθρώπων, με ιδέες, όρεξη και όραμα για τον τόπο τους, κάνοντας πράξη επιτέλους το «τόπο στους νέους».

10. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο, προερχόμενο από το χώρο των επιχειρήσεων, γνώστη της αγοράς, αυτοδημιούργητο, ενωτικό, έτοιμο να παλέψει με απαρχαιωμένες πρακτικές και «κολλημένα μυαλά», και να αδράξει την ευκαιρία που του δίνει ο λαός, με αποκλειστικό όραμά του μία σύγχρονη Περιφέρεια Πελοποννήσου – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, με βλέμμα στο μέλλον, ώστε η Πελοπόννησος να πάει μπροστά!

Για όλους αυτούς τους λόγους… Αξίζει να στηρίξετε το Δημήτρη Πτωχό.

Ζητώ προσωπικά τη στήριξη της καθεμιάς και του καθενός από εσάς, ώστε οι δεσμεύσεις μας να γίνουν πράξη. Για την Πελοπόννησο που ζούμε και τη Λακωνία που αγαπάμε !

Γιώργος Π. Κυριακούλιας

Φαρμακοποιός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (Π.Ε) Λακωνίας 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.