Η Έλενα Δημητρακοπούλου- Κατσουγκράκη υποψήφια με τον Β.Βαλιώτη

Έλενα Δημητρακοπούλου- Κατσουγκράκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Σπαρτιατών

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στη Σπάρτη Λακωνίας.

Είμαι σύζυγος του Γιάννη Κατσουγκράκη και έχουμε δύο γιούς, τον Ηλία και τον Άγγελο.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Δημόσια Διοίκηση (MA in Public Management) και Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA).

Έχω εργαστεί ως μεταφράστρια με ειδίκευση στην Τεχνική, Οικονομική και Νομική ορολογία. Παράλληλα, επί σειρά ετών εργάστηκα σε εταιρείες Οικονομικών Συμβούλων Επιχειρήσεων, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών που αφορούν στα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Με ακούραστη διάθεση για προσφορά και γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μου έχω υπηρετήσει το Δήμο Σπάρτης από το 2011 έως και σήμερα από διαφορετικά μετερίζια, με πιο τιμητική τη θέση της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, του Δήμου Σπάρτης.

Οραματιζόμενη έναν Δήμο πιο σύγχρονο, πιο πράσινο, πιο έξυπνο, πιο κοινωνικά αλληλέγγυο, οραματιζόμενη έναν Δήμο, με ισχυρή ταυτότητα που αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και εγγυάται την αειφόρο ανάπτυξη, οραματιζόμενη ένα Δήμο πρότυπο, για εμάς και τα παιδιά μας και με ειλικρινή διάθεση για δουλειά αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Σπάρτης, Βαγγέλη Βαλιώτη. Έχοντας εμπιστοσύνη στη γνώση, την εμπειρία, την καθαρότητα και τη μαχητικότητα αυτού του καθαρά αυτοδιοικητικού ανθρώπου συντάχθηκα μαζί του έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά είναι που έχει περισσότερο ανάγκη ο τόπος μας σήμερα.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να θέτω υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο μου. Μαζί με μία δυναμική ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης, και το Βαγγέλη Βαλιώτη επικεφαλής, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.