Νεοκλής Κρητικός: «Η Σπάρτη αξίζει μια θέση στη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας!»

Στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. Η συνάντηση αποτέλεσε τη συνέχεια του αναλυτικού υπομνήματος που έθεσε υπόψη του κ. Καπράλου -πριν ένα περίπου μήνα- με αίτημα τη συμπερίληψη της Σπάρτης μεταξύ των δήμων από τους οποίους θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα.

Παρέστησαν επίσης, ο Γ.Γ. της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης & ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης: «και οι τρεις διαθέτουν εκτενή εμπειρία σε θέματα Ολυμπισμού, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Κινήματος», σημείωσε ο κ. Κρητικός.

Μαζί με τον κ. Κρητικό ήταν ο Δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης & δημοτικός σύμβουλος Δ. Σπάρτης Στέφανος Βρεττάκος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης.

«Εκθέσαμε ξανά τους λόγους που στοιχειοθετούν το αίτημά μας: η Ολυμπιακή Φλόγα να περάσει από τη Σπάρτη!», υπογράμμισε ο βουλευτής Λακωνίας, προσθέτοντας: «τη Σπάρτη του Λεωνίδα και της ξεχωριστής ιστορικής ταυτότητας παγκόσμιας αποδοχής και ακτινοβολίας. Τη Σπάρτη των 41 Ολυμπιονικών, τη Σπάρτη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας», καταλήγοντας πως η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη Σπάρτη!

7

5

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.