Συνάντηση και ενημέρωση Ζαχαράκη - Αντωνάκος - Παυλής

Τον  Νέο Αντιδήμαρχο Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Άγγελο Αντωνάκου υποδέχθηκε η απερχόμενη Αντιδήμαρχος Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου στα γραφεία της Υπηρεσίας στην Μαγούλα την Τετάρτη 3/1/2024
Τις ευχές της για καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής εξέφρασε προς τον Νέο Αντιδήμαρχο ενώ προχώρησε σε λεπτομερή ενημέρωση για την οικονομική απεικόνιση του Δήμου. Συμφωνήθηκε να υπογραφεί πρωτόκολλο παραλαβής - παράδοσης όπως άλλωστε είχε ήδη ζητήσει από την υπηρεσία να ετοιμάσει εντός των προσεχών ημερών.
 
Στη συνέχεια την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου υποδέχθηκε τον Νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτη Παυλή η απερχόμενη Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών Σπάρτης. Έγινε ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη υπηρεσία. Μαζί με τις ευχές της κ. Ζαχαράκη για καλή επιτυχία στο έργο του νέου Αντιδημάρχου του  παρέδωσε λεπτομερή πίνακα πληροφόρησης για όλα τα τεχνικά έργα και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.