ΠΑΣΟΚ Λακωνίας: Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Υπουργέ Λεωνίδα Γρηγοράκο

Φεβρουαρίου 10, 2024 0

Ο ιατρός, ακαδημαϊκός, βουλευτής & Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Με σημαντικό επιστημονικό εύρος υπηρέτησε το ΕΣΥ απο σύστασης του, διεκδικώντας διαρκώς με δράσεις την θεμελίωση & αργοτερα την ισχυροποίηση του συστήματος Υγείας .

Επί 19 συναπτά έτη (2000-2019) τιμήθηκε από τους Λάκωνες συμπολίτες μας ως βουλευτής και τίμησε από την μεριά του την Λακωνία από οποιαδήποτε θέση εξουσίας κατείχε διαχρονικά. Ευθύς, ενθουσιώδης, μαχητικός και κυρίως παθιασμένος με την πολιτική διέγραψε σπουδαία διαδρομή πετυχαινοντας να υπερκεράσει τα στενά κομματικά όρια & να γίνει ο Λεωνίδας όλων των Λακωνων.

Προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες στιγμές για την χώρα & το κόμμα , προσέφερε στην κοινωνία της Λακωνίας & βοηθούσε άμεσα με τον τρόπο του οποιονδήποτε βρίσκονταν σε αδυναμία. Έφυγε αιφνίδια & πρόωρα σκορπιζοντας θλίψη όμως πρόλαβε να εισπράξει την αγάπη των Λακωνων συμπολιτών μας στην μεγάλη διαδρομή του, με αποκορύφωμα τις εθνικές εκλογές του 2009 όπου έλαβε σχεδόν 18000 ψήφους.

Ποσοστό ασύλληπτο ιστορικά για υποψήφιο βουλευτή Λακωνίας (και δη ΠΑΣΟΚ) που καταδεικνύει ξεκάθαρα το πολιτικό μέγεθος του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Υπουργέ Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Θερμά Συλλυπητήρια στην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου , στην οικογένεια & στους οικείους.

Εκ της Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Ο Γραμματέας

Χριστάκης Γιώργος

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.