Συνάντηση του Ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλου με το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βακαλόπουλο

Με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3ης Μαρτίου στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, παρουσία και του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Χρήστου – Άγγελου Αντωνάκου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλου στη Σπάρτη, συζητήθηκαν ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων και έργων, τα οποία αντανακλούν το ενδιαφέρον και την μέριμνα για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑμεΑ, με τον Ευρωβουλευτή να δηλώνει την ικανοποίησή του για τα σχέδια της Δημοτικής αρχής και την αμέριστη στήριξή του προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, τον Δήμαρχο Σπάρτης επισκέφτηκαν οι κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της πόλη μας, με θέμα «Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του»,  κ.κ. Κώστας Μίσσας, Επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και Εβίνα Μάλτση, Υπεύθυνη προώθησης του Μπάσκετ των γυναικών.

Η συζήτηση προσανατολίστηκε σε θέματα αθλητισμού και προγραμματισμό δράσεων, με την κοινή παραδοχή ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό συνιστά κοινωνικό αγαθό και εφαλτήριο κοινωνικής ένταξης για κάθε άτομο με όποια κινητική και μη δυσκολία,  αφού προάγει μια συλλογική αίσθηση ένταξης και συμμετοχής σε μια κοινή προσπάθεια.

Εκ του Δήμου

KYMPAROPOULOS (1)

KYMPAROPOULOS (2)

KYMPAROPOULOS (3)KYMPAROPOULOS (5)

Last modified on Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 14:18

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.