Ο Δήμαρχος Σπάρτης στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC» στον Μυστρά

Τον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «ATHENA IOOC», που διοργανώθηκε φέτος στη Σπάρτη, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, του Επιμελητηρίου Λακωνίας και των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και Τουρισμού, επισκέφτηκε χθες ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Χαιρετίζοντας την διαγωνιστική διαδικασία ο κ. Βακαλόπουλος, αναφέρθηκε στην τιμητική επιλογή των διοργανωτών να διεξαχθεί ο διαγωνισμός στη Σπάρτη, αναδεικνύοντας έτσι σταθερά τόσο τον Δήμο Σπάρτης, όσο και γενικότερα την Λακωνία, ως πρωταγωνιστές στην παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, καλωσόρισε τους αξιολογητές-κριτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος Σπάρτης στην ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο. 

Στο περιθώριο του διαγωνισμού, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη, με τον οποίο υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

ATHENA2

ATHENA4

ATHENA6ATHENA3

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.