Στην Σπάρτη η Όλγα Μαρκογιαννάκη υποψήφια ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ

Την Σπάρτη επισκέφτηκε το Σάββατο 25/5 η υποψήφια ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Όλγα Μαρκογιαννάκη.
Αφετηρια της περιοδείας ηταν τα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λακωνίας όπου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του τοπικού ΤΕΕ και τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Πολυζώη Καβούρη ώστε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου.
Στη συνέχεια με την βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας , Νάγια Γρηγοράκου & τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χριστάκη Γιώργο περιόδευσε στην αγορά της Σπάρτης όπου συνομίλησε με πολίτες.
Τελος η κ.Μαρκογιαννάκη επισκέφτηκε το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», όπου την υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος κ.Κωνσταντίνα Λυμπιωτάκου ενημερωνοντας την για τις συνθήκες και την κατάσταση της δομής.

MARKOGIANNAKI (1)

Η Η Όλγα Μαρκογιαννάκη είναι Δρ. Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Είναι συν-ιδρύτρια νεοφυούς επιχείρησης, που έχει αναπτύξει καινοτόμα εργαλεία για την πρόβλεψη της συμπεριφοράς κτηρίων και υποδομών μετά από φυσικές καταστροφές, καθώς και τεχνοβλαστού (spin-off) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2022 είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι εκλεγμένη Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

MARKOGIANNAKI (2)

MARKOGIANNAKI (3)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.