Νίκας:" Θα διεκδικήσουμε το Ράλλυ Ακρόπολις από την Λαμία"

Ο κ.Παναγιώτης Νίκας Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε ερώτηση δημοσιογράφου κ.Λάμπρου Λαμπρόπουλου της Δημοτικής Αγοράς της Λακωνίας σχετικά με το Ράλλυ Ακρόπολις που επανέρχεται και το διεκδικεί και η Λαμία ποια είναι η θέση της περιφέρειας απάντησε τα εξής.

"Δεν θέλω να δημιουργήσω οποιαδήποτε αντιπαλότητα με άλλες περιφέρειες , αλλά θα διεκδικήσουμε δυναμικά αυτήν την οργάνωση γιατι η Πελοπόννησος είναι μια περιοχή που τα έχει όλα. Η περιφέρεια είναι αποφασισμένη να διαθέσει χρήματα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε συνεργασία με τους δήμους , γιατί είναι μια πολύ καλή διαφήμιση παγκοσμίως. Η ιστορίας μας και η διάθεσή μας σε αυτή την διεκδίκηση είναι τα πλεονεκτήματα μας, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαλότητα με συναδέλφους"
 
 
Πληροφορίες λένε ότι  στην Αθήνα μεταβαίνει Σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στις 4.30 το απόγευμα θα μετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με την διοργάνωση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε αισιοδοξία για την επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού αυτού αγώνα, με την παγκόσμια φήμη, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην κάλυψη της δαπάνης που θα απαιτηθεί.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις θα γραφτεί το τετραήμερο 9 με 12 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, του οποίου η διεξαγωγή κρίθηκε αμφίβολη, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων της πανδημίας στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.(πηγή http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/)

Δείτε σε λίγο το video απο την http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/
 
 
 
 
Last modified on Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 11:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.