Εμβολιασμοί στην Ελαφόνησο απο τον κ.Α.Μαριόλη

Στην Ελαφόνησο βρέθηκε σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου ο ο κ.Ανάργυρος Μαριόλης Ιατρός του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης για τον εμβολιασμό κατοίκων του νησιού. Δείτε τι γράφει στον προσωπικό του λογαρισμό του στο Facebook:
 
"ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Εμβολιασμός Κατοίκων έναντι της COVID-19.
Η επιχείρηση «Ελευθερία» προχωράει!
Μια όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα ξημέρωσε για όλους μας στο πανέμορφο νησί της Ελαφονήσου.
Αποδέχτηκα με χαρά την τιμητική πρόταση από το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να αναλάβω τον συντονισμό για τον εμβολιασμό των κατοίκων της Ελαφονήσου.
Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Ελαφονήσου, αλλά και κατ’ οίκον σε πολίτες που δεν είχαν τη δυνατότητα μετακίνησής τους.
Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ι. Καρβέλη για την συνεργασία και τις προετοιμασίες μέχρι τη σημερινή ημέρα.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Δήμαρχο Ελαφονήσου κ. Ε. Λιάρου καθώς και τους Αντιδημάρχους για την άριστη συνεργασία.
Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες ανήκουν στους εκλεκτούς συνεργάτες μου, τους ιατρούς από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και τους νοσηλευτές από το Γ. Ν. - Κ. Υ. Μολάων, καθώς και τους Αγροτικούς ιατρούς του Π.Π.Ι. Ελαφονήσου και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νεάπολης που αποδέχτηκαν να συνδράμουν στην υλοποίηση αυτού του έργου.
Συνεχίζουμε στο γνωστό δρόμο για την «Ελευθερία»!"
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ (4)
 
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ (6)
 
 
 
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ (7)
 
ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ (8)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.