Έναρξη Λειτουργίας Τακτικών Εξωτερικών Ραντεβού Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Μολάων!

Σεπτεμβρίου 19, 2023 0
 Με μια σύντομη αλλά ουσιαστική δήλωση ο κ.Κωνσταντίνος Κορωνιός ανακοίνωσε την λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ραντεβού για αξονικές τομογραφίες στην Νοσηλευτική Μονάδα των Μολάων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. O κ.Κορωνιός συνεχίζει το εξαιρετικό του έργο στους Μολαόυς αναβαθμίζοντας καθημερινα της υπηρεσίες του νοσοκομείου των Μολάων.
 
Κωνσταντίνος Κορωνιός - Facebook
Ξεκινά η λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ραντεβού για αξονικές τομογραφίες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων! Οι πολίτες μπορούν πλέον να τηλεφωνούν στο 2732024000 και να προγραμματίζουν το ραντεβού τους για τη διενέργεια Αξονικών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Μια δυνατότητα που για δεκαετίες αποτελούσε “άπιαστο” όνειρο για τη Ν.Μ. Μολάων και τους κατοίκους της Νοτιοανατολικής Λακωνίας- οι οποίοι αναγκάζονταν να μετακινούνται εκατοντάδες χιλιόμετρα για την πραγματοποίηση μια αξονικής τομογραφίας- είναι πλέον εφικτή, χάρη σε αυτό το εμβληματικό έργο στην ιστορία της Νοσηλευτικής Μονάδας!
Ακολουθώντας πιστά τον στρατηγικό μας προγραμματισμό, με σωστή προετοιμασία, σκληρή προσπάθεια, επιμονή και εργατικότητα, αποκτήσαμε μέσω ΕΣΠΑ και θέσαμε σε λειτουργία μέσω Δωρεών, έναν Υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 16 τόμων, ο οποίος έρχεται να ικανοποιήσει μια πάγια και επιτακτική ανάγκη για την υγεία των κατοίκων ολόκληρης της Νοτιοανατολικής Λακωνίας!
Είχαμε δεσμευτεί να μετατρέψουμε τη Νοσηλευτική Μονάδα των Μολάων σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο Πρότυπο, το κάναμε πράξη!
ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
 
Last modified on Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 19:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.