Νέα διπλή βράβευση για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων αποτελεί η διπλή βράβευσή της στα Healthcare Business Awards 2023!
Πιο συγκεκριμένα, η Ν.Μ. Μολάων κατέκτησε το Χρυσό (Gold) βραβείο στην κατηγορία «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση» για την ολιστική Αναβάθμιση των υποδομών του Νοσοκομείου και το Αργυρό βραβείο (Silver) στην κατηγορία «Δράσεις Πρόληψης/Έγκαιρης Διάγνωσης», για το πρόγραμμα Προληπτικού Ιατρικού ελέγχου μέσω τηλεϊατρικής σε κάτοικους απομακρυσμένων περιοχών που εδώ και μια τριετία εφαρμόζει.
Δύο βραβεία που έρχονται ως αποτέλεσμα στρατηγικού πλάνου, υπομονής, επιμονής και σκληρής καθημερινής δουλειάς, ξεπερνώντας εμπόδια και αγκυλώσεις, στο πλαίσιο του ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης, που ακολουθούμε πιστά από την πρώτη ημέρα!
Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν το 6ο και 7ο βραβείο που λαμβάνει το Νοσοκομείο την τελευταία τετραετία, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται!
Είχαμε δεσμευτεί να μεταμορφώσουμε - στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας - τη Ν.Μ Μολάων από ένα Νοσοκομείο σε απαξίωση σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο - Πρότυπο και το κάναμε πράξη!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπληκτική ομάδα συναδέλφων που έχουν "βάλει πλάτη" από την πρώτη ημέρα και έχουν συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας!
Κωνσταντίνος Κορωνιός - Διοηκητής Νοσιλευτικής Μονάδας Μολάων
 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΛΑΩΝ (2)
Last modified on Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 21:04

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.