Αναβαθμίζονται λειτουργικά και εκσυγχρονίζονται τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες λειτουργικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τριών Κέντρων Υγείας της Λακωνίας, με την εγκατάσταση των αναδόχων από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/2.

Συγκεκριμένα οι επεμβάσεις που θα υλοποιηθούν αφορούν στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη με προϋπολογισμό εργασιών 200.000 €, στο Κέντρο Υγείας Γυθείου με προϋπολογισμό 192.000€ και στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως με προϋπολογισμό   200.000 €.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη των εργασιών δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης που ανέφερε επίσης «Τα συγκεκριμένα έργα εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας του νομού, περιλαμβάνουν σημαντικές εργασίες, που βελτιώνουν τις υποδομές παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στους πολίτες των συγκεκριμένων περιοχών, αλλά και στους επισκέπτες τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας, αλλά και τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας για την καλή συνεργασία που οδήγησε στην αδειοδότηση των υγειονομικών δομών, στην συμβασιοποίηση και στην έναρξη των έργων. Σύντομα ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες διαδικασίες και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα υπογράψει σύμβαση για την υλοποίηση εργασιών και για το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης».

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

κεντρα υγειας λακωνιασ (3)

κεντρα υγειας λακωνιασ (5)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.