10/8 - 16/8 ημέρες πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην Αγόριανη

Ο δραστήριος Εξωραϊστικός Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγόριανης φέτος το καλοκαίρι έδειξε για άλλη μια φορά ακόμα ότι θέλει και μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετικές εκδηλώσεις.

Ημέρες πολιτισμού ονόμασε τις δραστηριότητες του φέτος  που ξεκίνησαν από τις 10 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Με βραδιά κινηματογράφου ξεκίνησε μετά Ποδηλατάδα, ποδόσφαιρο 7χ7 Παλαιμάχων, και συνεχίζει σήμερα Παρασκευή 12 /8 με αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιάτικη καταστροφή, αύριο Σάββατο 13/8 με περίπατο και πικνίκ στο βουνό, και βραδιά για τους νέους το βράδυ με DJ Καλούδη και Μωϊσίδη, την Κυριακή 14/8 το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις την Τρίτη 16/8 με το παραδοσιακό πανηγύρι με τους Π.Αγγελακόπουλο στο τραγούδι και  Κωνσταντίνα Πάτση ενώ στο κλαρίνο θα είναι ο γνωστός Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος.

Συγχαρητήρια στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό  Σύλλογο  Αγόριανης  που η αγάπη του για το χωριό το κρατάει ζωντανό, και είναι παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συλλόγους  η ποιότητα των εκδηλώσεων και φυσικά τέτοια σύλλογοι πρέπει να στηρίζονται από τον δήμο διότι  παράγουν έργο πολιτιστικό και κοινωνικό.

AGORIANH 1

AGORIANH 2

AGORIANH 3

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.