Το #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο!

 «Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»

Το #RouteLab συνεχίζει τη διαδρομή του και κάνει στάση στο Κατάκολο!

Δίνουμε ραντεβού με τον Τουρισμό Εμπειρίας στο διήμερο δράσεων του #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2022.

Tουρισμός Κρουαζιέρας, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από talks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας! 

Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε ως Κeynote Speaker την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Η Υπουργός θα καταθέσει στην ομιλία της τη γνώση που έχει αποκτήσει μέσα από τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες, αλλά κυρίως μέσα από το ρόλο της στο Υπουργείου Τουρισμού και θα θέσει τις ρεαλιστικές προοπτικές ανάπτυξης του Τουρισμού Εμπειρίας και την υπεραξία του βιωματικού ταξιδιού.

Tαξιδέψτε κι εσείς βιωματικά μέσω #RouteLab κλείνοντας το εισιτήριό σας δωρεάν!

zacharaki2 Routelab

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

*Το RouteLab πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ, της ΠΕΔ ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Event 

Instagram: Route Lab

Linkedin :  Route Lab

Twitter: Route Lab

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.