Η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη»

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Ami» στη Μαγούλα Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7/5, η καθιερωμένη για τα πολιτιστικά δρώμενα της Σπάρτης, ανοιξιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη».

Το ανοιξιάτικο απόγευμα της «Ταϋγέτης» τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 200 μέλη και φίλοι του συλλόγου ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μισή ώρα μουσικής πανδαισίας από την τετράφωνη μικτή χορωδία με την επωνυμία «Μιχάλης Μαχαίρας».

ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (1)

Την σκυτάλη στο πιάνο έλαβε η μικρή Δήμητρα Μπαρμπαγιάννη, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τον Κωστή Γιαξόγλου (πάνο) και την Σοφία Σακκέτα (τραγούδι), οι οποίοι χάρισαν ένα ολιγόλεπτο ταξίδι στο κοινό, στον κόσμο της τζαζ.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση του συλλόγου παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Θεόδωρος Βερούτης και Νίκωνας Τζινιέρης, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Ελένη Δαράκη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.

ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (4)

Το ΔΣ του Συλλόγου, επιθυμεί να εκφράσει πρωτίστως θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας και σε αυτή την εκδήλωση και στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειές μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη μαέστρο μας κ. Φωτεινή Δημάκου – Σακκέτα που η ανιδιοτελής προσφορά της, μας κρατά ενωμένους προκειμένου να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ερασιτεχνικό χορωδιακό τραγούδι.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Λάμπρο και Κυριάκο Λαμπρόπουλο για την κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Πηγή φωτογραφιών: laconiatv.gr

ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (6)

ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (7)

ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (9)

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.