Δήμος Ευρώτα: Μουσική βραδιά με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΩΝ ΣΚΑΛΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κρητικές μελωδίες και όχι μόνο, μας υπόσχεται ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, με μια μουσική βραδιά γεμάτη με δυναμισμό και πάθος, το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 στην πλατεία Πηγών Σκάλας.

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο οροπέδιο Λασιθίου. Από παιδί, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί, είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει.

Ο ίδιος δηλώνει: «Στα 7 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική και συγκεκριμένα με το μαντολίνο. Μέχρι τα 16 μου, είχα μάθει ήδη αυτοδίδακτα να παίζω κιθάρα αλλά και λαούτο, το οποίο έγινε και ο μακροβιότερος μουσικός μου σύντροφος. Ξεκίνησα να παίζω Κρητική μουσική, αλλά με το πέρασμα των χρόνων και με την ενασχόλησή μου με την κιθάρα, άνοιξα τους ορίζοντές μου, δοκιμάζοντας άλλες μουσικές».

 Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21:00 με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη στην πλατεία Πηγών Σκάλας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Τζήκας (λύρα), Γιάννης Μανιουδάκης (κιθάρες), Μάριος Μαρνελάκης (μπάσο), Ιάκωβος Μολυμπάκης (τύμπανα). 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.