Μια μοναδική καλοκαιρινή ποδοσφαιρική εμπειρία έρχεται στη Βαμβακού!

Vamvakou Juventus Day Experience 

26 – 30 Ιουλίου 2021

Δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι αυτό το καλοκαίρι. H Vamvakou Revival σας προ(σ)καλεί για ντρίμπλες, πάσες, σουτ και γκολ! Μαθητές Δημοτικού ή Γυμνασίου και φιλόδοξοι νέοι ποδοσφαιριστές που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά του αθλήματος από τους καλύτερους, συναντιούνται, φέτος, στη Βαμβακού Λακωνίας για να λάβουν μέρος στο πρώτο Vamvakou Juventus Day Experience!  

Η Vamvakou Revival, σε συνεργασία με τη Juventus Academy Athens και τον Αθλητικό Σύλλογο του CGS (Εκπαιδευτήρια Κωστέα - Γείτονα), διοργανώνει το Vamvakou Juventus Day Εxperience, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο ημερήσιο πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών και την... αύρα μίας εκ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως, της Juventus FC! 

Από 26 έως 30 Ιουλίου 2021, οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές μπορούν να διδαχθούν όλες τις τεχνικές και τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.  Ελάτε να προσεγγίσουμε τη φιλοσοφία της Juventus, να λάβουμε μέρος σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές μας, αλλά πάνω απ’ όλα, να ψυχαγωγηθούμε µε το μοναδικό τρόπο της Juventus στη Βαμβακού, μέσα στο καταπράσινο τοπίο του Πάρνωνα. Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της “Juve” στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε μια ημέρα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής από 7 έως 23 Ιουλίου 2021

Κατάλληλο για παιδιά: Δημοτικού-Γυμνασίου (40 άτομα/ ημέρα)

Συμμετοχή 30 ευρώ

Σημείο συνάντησης: Σχολείο Βαμβακούς

Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.vamvakourevival.org/events/vamvakou-juventus-day-experience και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής στο πρόγραμμα.

#VamvakouJuventusDayExperience

#VamvakouRevival

 

Επικοινωνία

Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.