Νεοκλής Κρητικός με τον Γεν.Διευθ. Περιβαλλοντικής Πολιτικής:Το σοβαρό ζήτημα της υπερανάπτυξης ανεμογεννητριών στη λακωνική γη

Για το σοβαρό ζήτημα της υπερανάπτυξης ανεμογεννητριών στη λακωνική γη πραγματοποίησε συνάντηση ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός με τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής κ.Κώστα Δημόπουλο.

Ο κ.Κρητικός διαπίστωσε ότι ο κ.Γενικός κατανοεί πλήρως το κοινωνικό ζήτημα που εγείρεται, ενώ συμφωνούν απόλυτα και οι δύο με τη νέα ρητορική η οποία εκφράζεται και μέσα από τα χείλη του Πρωθυπουργού, για επανασχεδιασμό της ανάπτυξης των ανεμογεννητριών, καθώς αποτελούν έργα μεγάλης κλίμακος, αποδεσμευμένοι βέβαια και από τη δαιμονοποίησή τους.

Όπως τόνισε ο κ.Κρητικός: «Η πράσινη ανάπτυξη και η μετάβαση σε παραγωγή ενέργειας μειωμένων ρύπων είναι στόχος μας, αλλά βέβαια βασικός μας γνώμονας συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος, η ποιότητα της ζωής του, η οποία δεν περιορίζεται μόνο εντός των πόλεων, αλλά και πέριξ αυτών», ενώ για τον κ.Δημόπουλο και τη συνεργασία που είχαν και θα έχουν δήλωσε:  «Θα έχουμε μία ειλικρινή και στενή συνεργασία με τον κ.Δημόπουλο, ο οποίος είναι βαθύς γνώστης των εξελίξεων ανά την επικράτεια.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.