Αγώνας ορεινού τρεξίματος VAMVAKOU MOUNTAIN RUN 2022

Ένας μοναδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος θα λάβει χώρα την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου στις πλαγιές του Λακωνικού Πάρνωνα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας. Η αθλητική διοργάνωση υλοποιείται για δεύτερη φορά από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Φέτος, οι δρομείς θα δώσουν και πάλι ραντεβού στη Βαμβακού, μετά από δύο συναπτά έτη που οι συνθήκες της πανδημίας δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί αυτό το αθλητικό γεγονός. Επιστρέφουμε δριμύτεροι λοιπόν αυτόν τον Ιούλιο, με περισσότερη όρεξη να πάρουμε τα βουνά μαζί, συμμετέχοντας στο Vamvakou Mountain Run 2022, μέσα από δύο διαδρομές, η πρώτη των 28 χιλιομέτρων και η δεύτερη των 7 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, ωστόσο θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους. Οι δρομείς θα κινηθούν στα Μονοπάτια της Βαμβακούς και θα τερματίσουν εντός του χωριού. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής και η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε δραστηριότητες και δρώμενα μέσα στη φύση, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καταπράσινα μονοπάτια του Πάρνωνα και να ζήσουν την εμπειρία της Βαμβακούς.

Μείνετε συντονισμένοι οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες! Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.google.com/url?q=https://www.vamvakourevival.org/&source=gmail&ust=1647174875954000&usg=AOvVaw3V1LvbfJQGj1XNZS84s-bW">www.vamvakourevival.org

Μέχρι τότε, τρέξτε και παραμείνετε σε φόρμα!

#VamvakouMountainRun
#VamvakouRevival

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.