Μονεμβάσια: "Αυτοκίνητο σκορπούσε τρόμο και θάνατο"

Ένα τραγικό περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συνέβη το Σάββατο το βράδυ στις 10μμ περίπου στην πόλη της Μονεμβασιάς στην Λακωνία.

Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη  συνέχιζε  να τον παρασέρνει έως και  300 μέτρα .

Στην συνέχεια ο 45χρονος (περίπου) οδηγός αυτοκινήτου κάνει αναστροφή και ξανά χτυπάει τον ήδη χτυπημένο αναβάτη και τον παρασέρνει αλλά 200μ, στην συνέχεια φτάνει στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και το σέρνει επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Ο κόσμος της πόλης έντρομος  καλέσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου , όπου στο τέλος   βρίσκει την λύση να ρίξει το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια   και ένα πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει  την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι  έτρεχαν να κρυφτούν λέγεται  διότι φοβόντουσαν  για την ίδια τους την ζωή.

Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά  αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι .
Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχουν ένας άνδρας νεκρός και ένας τραυματισμένος από το συμβάν, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται.

Οι πρώτες πληροφορίες όμως δεν δελιχνουν υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ των 2 αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου, να σημειώσουμε επίσης ότι και τρείς είνακ κάτικοι Μονεμβασιάς.

 

 

 

Last modified on Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 03:03

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.