Μια ακόμα αθλητική διάκρισηγια τα Μανιατόπουλα που ταξίδεςψαν στο Ισραήλ!

Με τις καλύτερες εμπειρίες και μια μεγάλη διάκριση επιστρέφουν τα Μανιατόπουλα που συμμετείχαν στους "Ολυμπιακούς Αγώνες του Ισραήλ", οι οποίοι διεξήχθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στην πόλη Νετάνυα. Οι μικροί αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης κατέκτησαν την τρίτη θέση στο Ποδόσφαιρο5Χ5 και η ομάδα της καλαθοσφαίρισης 3Χ3 αντίστοιχατην τέταρτη θέση.

Τα παιδιά συμμετείχαν στη δράση μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Αθλητισμού του Κράτους του Ισραήλκι εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων απήλαυσανκαι περιήγηση σε διάφορα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά σημεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ήταν ο μόνος Δήμος από την Ελλάδα που συμμετείχε στην εν λόγω διοργάνωση και θα συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού που έχουν στόχο την προβολή του αθλητισμού του Δήμου και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας.

Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τουςκ.κ. Γεώργιος Μαστοράκος και Xαρίλης Τζαnετάκος, ως εκπρόσωπος του Δήμουo Αντιδήμαρχοςκ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης και γονείς.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.