Ομιλία από τον Πανεπιστημιακό δάσκαλο κ. Αντωνόπουλο στη Σχολή Γονέων

Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024, στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων τη Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ομιλητής ήταν ο κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μελετώντας τις πτυχές μιας οικογένειας την εποχή του Ιησού Χριστού και μιας οικογένειας στην αρχαία χριστιανική Εκκλησία με βάση τη σύνδεσή τους στην σύγχρονη εποχή μας».

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, αλλά και από το διαδίκτυο, αφού η ομιλία μεταδιδόταν απευθείας από την ιστοσελίδα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Κατακλείοντας την αξιόλογη εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκθείασε τον κ. Αντωνόπουλο για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αλλά κυρίως για το ήθος του, ενώ παράλληλα εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησής τους και για την υψηλού επιπέδου θεολογική ομιλία, που οπωσδήποτε ωφέλησε πολλαπλά όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

SXOLH GONEWN MHTROPOLHS (2)

SXOLH GONEWN MHTROPOLHS (3)

SXOLH GONEWN MHTROPOLHS (4)SXOLH GONEWN MHTROPOLHS (1)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.