Κλοπή και ζημιές σε δημοτικό κτίριο στην Μαγούλα

Την Κυριακή 28 Ιουλίου  "μπούκαραν"  άγνωστοι στο παλαιό κοινοτικό γραφείο της Μαγούλας που βρίσκεται στην πλατεία σπάζοντας παράθυρα. Πληροφορίες μιλάνε για υλικές ζημιές και για μια οθόνη υπολογιστή  ότι εκλάπη απο τον χώρο.

Λέγεται οτι οι δράστες συνελήφθησαν και ο δήμος έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ποινική δίωξη των δραστών.

Στο χώρο αυτό μέχρι πρότινος στεγαζόταν η Πολιτική Προστασία του Δήμου η οποία μεταφέρθηκε στο Ειδικό Σχολείο στο Συκαράκι, δίοτι λέγεται ότι υπήρξαν παράπονα ότι η περιοχή υποβαθμίζεται απο την παρουσία του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας , και ότι τα drone που πετούσαν (για την ασφάλεια μας) ενοχλούσαν, όπως και τα αυτοκίνητα που πάρκαραν εκεί.
Λίγες ημέρες μετά την μεταφορά της Πολιτικής Προστασίας σε άλλο χώρο "οι ποντικοί" άρχισαν το χορό.

Τελικά μήπως τώρα υποβαθμίστηκε η περιοχή?
Μάθαμε επίσης  ότι έχει κατατεθεί επίσημο έγγραφο που μιλά για υποβάθμιση της περιοχής λόγω της παρουσίας του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, θα το αναζητήσουμε...
Το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης με το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού το ζηλεύουν πολλοί δήμοι στην Ελλάδα, και οι δημότες της Σπάρτης είναι τυχεροί που έχουν  μια τέτοια υπηρεσία.

 
Last modified on Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 18:19

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.