Πνευματική διαδικτυακή συζήτηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας

Μετά τις δύο πρώτες διερευνητικές διαδικτυακές συναντήσεις, την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 στις 18.45 θα γίνει η επίσημη έναρξη των ‘’Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, οι οποίες αποτελούν άλλη μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου κι έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας με το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας.
Κεντρικός ομιλητής στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του νέου έτους θα είναι ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο οποίος θα απευθύνει προς τους συμμετέχοντες λόγο πνευματικής οικοδομής με γενικό τίτλο: <<Τα πάντα και εν πάσι Χριστός>>.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων προς τον Σεβασμιώτατο οι οποίες, αν το επιτρέπει ο χρόνος, θα απαντηθούν στο σύνολό τους.

Υπενθυμίζεται ότι τις ομιλίες μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος ζωντανά μέσω διαδικτύου στην πλατφόρμα ZOOM. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στο τηλ. 6947965170. Στο μήνυμα θα πρέπει να περιέχονται: α) Ονοματεπώνυμο, β) Έτος γεννήσεως, γ) Τόπος Κατοικίας – Ενορία, δ) Ιδιότητα (προαιρετικά) και ε) Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμός κινητού τηλ. για αποστολή των συνδέσμων συμμετοχής στην τηλεσυνάντηση.

μπανερ δεσπότη page 0001

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.