Απάντηση Κανελλοπούλου σε Δούκα για Μαθητική Εστία

Φεβρουαρίου 24, 2021 0

Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα!

Η απάντηση του Δήμαρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα στο άρθρο μου με τίτλο: «Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΡΙΣΗΣ», μπορεί να χαρακτηρισθεί μόνον  ως η επίθεση που του εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή άμυνα .

Η απάντηση του Δημάρχου μας στο άρθρο μου επιβεβαιώνει απολύτως όσα γράφω για τον τρόπο που η Δημοτική αρχή λειτούργησε απέναντι στην απένταξη και κατά συνέπεια στην απώλεια για την πόλη μας, του έργου των 8.000.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση της Μαθητικής Εστίας Σπάρτης. Επιβεβαιώνει ότι υπήρξε πλήρης αδράνεια από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν ειδοποιήθηκε ότι το έργο κινδυνεύει να απενταχθεί,  μέχρι τον Μάρτιο του 2020 οπότε και απεντάχθηκε το έργο. 

Το αν «κατόπιν εορτής» προσπαθεί να επαναφέρει την χρηματοδότηση του έργου, είναι θέμα που δεν απασχολεί το άρθρο μου, διότι δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Το έργο χάθηκε. Ίσως να αποτελέσει αντικείμενο άλλου άρθρου στο μέλλον για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου.

Πάντως είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά να ζητάει ο Δήμαρχος από τους δημότες να απολογηθούν  για τις πράξεις τους την τελευταία 7ετία, όπως μου ζητά ο κ Δούκας στην απάντησή του!

Δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω και εγώ: O tempora, o mores !

Αναστασία Κανελλοπούλου

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.