Μια Σπαρτιάτισσα πλημυρίζει από αγάπη και συγκινεί το πανελλήνιο

Η Ευτέρπη Κωνστανταρόγιαννη είναι μια Σπαρτιάτισσα ακτινολόγος που εργάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» της Μαριάννας Βαρδινογιάνη.

Είναι ένας συνάνθρωπος που όταν τον γνωρίσεις σε πλημυρίζει από αγάπη και καλοσύνη, γιατί η ψυχή της και καρδιά της έχει άρωμα Χριστού, ξεχειλίζει από καλοσύνη!

Μια αυθόρμητη ανάρτηση της (φωτογραφία με κείμενο) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συγκίνησε το πανελλήνιο , όποιος δεί την φωτογραφία και διαβάσει το μικρό αλλά γεμάτο αγάπη κείμενο της θα συγκινηθεί.

Η Ευτέρπη είναι ζωντανό παράδειγμα ενός ανθρώπου που θα θέλαμε όλοι μας να έχουμε σύζυγο, μάνα, αδερφή , φίλη … έχει μέσα της όλα αυτά που λείπουν σήμερα από την κοινωνία, είναι η «Ελπίδα» ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτό τον κόσμο!

Ο πιο σωστός άνθρωπος στην πιο σωστή θέση … οι μικροί «Άγγελοι» σε έχουν ανάγκη!

 

Ευτέρπη Κωνστανταρόγιαννη ( διαβάστε την ανάρτησή της) 

Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!!

Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους,δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία.

Θεώρησα σωστό[τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε & η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί...!!

Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας .

Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπάρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, ότι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο.

Καλημέρα με πολλή αγάπη

https://www.facebook.com/photo?fbid=2284168345251761&set=a.234648303537119

EFTERPH 2

Last modified on Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 00:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.