Γιώργος Π. Κυριακούλιας:" Με γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας"

Λάκαινες και Λάκωνες,
Η Πελοπόννησος, η Λακωνία είναι ο τόπος που μεγάλωσα, ζώ και εργάζομαι. Ένας τόπος που αγαπώ, ένας τόπος ιδιαίτερος και ξεχωριστός, με πολλές προοπτικές που είναι στο χέρι όλων μας να αναδείξουμε.    
Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μεγαλώνοντας σε ένα υγειονομικό οικογενειακό περιβάλλον, έμαθα πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς και να προσφέρεις σε ανθρώπους, όταν εκείνοι το έχουν ανάγκη. Ήταν αργότερα, όμως, που κατάλαβα πως η προσφορά έχει μια ευρύτερη έννοια.
Μέσα στη κοινωνία μας, υπάρχουν άνθρωποι που δύνανται και επιθυμούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας με κάθε τρόπο. Με αφορμή αυτή την πεποίθηση μου συνειδητοποίησα  το νόημα του να προσφέρω και ο ίδιος σε μια ολόκληρη κοινωνία, μέσα από την ενασχόληση με τα κοινά. 
Ο τόπος μας, μέσω των αιρετών εκπροσώπων του, έχει άμεση ανάγκη ανάδειξης των προβλημάτων του και επίλυσης αυτών. Βασικό μας μέλημα είναι η στήριξη των ανθρώπων του τόπου μας, καθώς και ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των αναγκών του μέλλοντος.
Όντας νέος και έχοντας όρεξη να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό, έπειτα από ώριμη σκέψη, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, να συμμετέχω  στο ψηφοδέλτιο του, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ικανό, με όραμα και αξίες. Στόχος μας να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.
Συμπολίτες μου, έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης στην οποία δηλώνω υποψήφιος και των απαιτήσεων που αυτή συνεπάγεται, με γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας, ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στις επερχόμενες εκλογές.
 
Με εκτίμηση, 
Γιώργος Π. Κυριακούλιας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
image00001
  
 
 
Last modified on Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 11:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.