Α.Κανελλοπούλου: Ημερίδα" Πώς η Σπάρτη θα γίνει μια έξυπνη πόλη " video


ΗΜΕΡΙΔΑ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου2023, στις 6μμ, στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος επί του πεζόδρομου της Κλεομβρότου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα:
 
«Πως η Σπάρτη θα γίνει μια έξυπνη πόλη».

Οι εισηγήσεις και η συζήτηση θα στραφούν γύρω από τις υποδομές και τις εφαρμογές που απαιτούνται ώστε ο Δήμος Σπάρτης να αποκτήσει λειτουργίες έξυπνης πόλης και για τις προτεραιότητες που υπάρχουν με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες του Δήμου Σπάρτης .
Οι εισηγητές είναι:
 
  • Ο κ. Πέτρος Γανός, Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού και Μελετών Ψηφιακών Συστημάτων του Δήμου Πατρέων για θέματα έξυπνης πόλης, με τίτλο εισήγησης: «Οι υποδομές έξυπνης πόλης ως προοπτική καινοτομίας & ανάπτυξης»
     
  • Ο κ. Λευτέρης Καστανάκης, πρώην ΓΓ του Δήμου Αθήνας και ιδρυτής της Casta Advisors, με τίτλο εισήγησης:«Έξυπνη πόλη και Δήμος, ευκαιρίες και προβλήματα»
     
  • Ο κ. Παναγιώτης Κρανιδιώτης, Μηχανικός λογισμικού , Σύμβουλος Πληροφορικής, με τίτλο εισήγησης: «Έξυπνη Πόλη - Ανάγκη ή Πολυτέλεια;»
     
  • Ο κ Βασίλης Πουλόπουλος, Επ. Καθηγητής, Εργαστήριο Γνώσης και Αβεβαιότητας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με τίτλο εισήγησης: «Έξυπνες Ελληνικές Πόλεις. Μύθος ή Πραγματικότητα;»
     
Την εκδήλωση θα προλογίσει η υποψήφια Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αναστασία Κανελλοπούλου

και θα συντονίσει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καρούνος, Κοινωνιολογία και Επιστήμη υπολογιστών, Ερευνητής ΕΜΠ, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΠΑΡΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

Σας περιμένουμε για μια γόνιμη συζήτηση!
ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ 2
Last modified on Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 19:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.