Ο Δημήτρης Κουτσούλης περιοδεία στη Λακωνία

Σεπτεμβρίου 23, 2023 0

Περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Κουτσούλης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Κατά την περιοδεία επισκέφτηκαν τη Σπάρτη, αλλά και τις περιοχές, Σκάλα, Βλαχιώτη, Γλυκόβρυση, Αστέρι και Έλος. Παρόντες στην περιοδεία ήταν η βουλευτής του νομού Νάγια Γρηγοράκου, και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Χριστάκης καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής».

Δημήτρης Κουτσούλης

Ο Δημήτρης Κουτσούλης είναι επιμελητής Α΄ του ΕΣΥ, εκτελών χρέη διευθυντή στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε το αγροτικό του ως ιατρός στην ορεινή Τριφυλία και στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία σε νοσοκομεία της Ευρώπης και στα Ιωάννινα. Διετέλεσε επί επταετίας επιμελητής Β΄ στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Ακόμη, είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών. Στην πολιτική του σταδιοδρομία, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου 2014-2019.

IMG 8042

IMG 8043

IMG 8044

IMG 8045

Last modified on Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 23:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.