Αναπηρικό αμαξίδιο και αερόστρωμα κατακλίσεων παρέδωσε στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Σεπτεμβρίου 24, 2022 0

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο και ένα αερόστρωμα κατακλίσεων παρέλαβε την Πέμπτη 22/09/2022, το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης από τον Σύλλογο Παραπληγικών νομού Πέλλας.

Είναι το επιστέγασμα μια δεκαετούς προσπάθειας των μαθητών, των γονέων και των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Σπάρτης.

Είναι επίσης η δικαίωση της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο σχολείο δεκάδες ιδιώτες, καταστήματα, οργανισμοί, δημόσιοι φορείς, σχολεία και σχολές του νομού οι οποίοι προσέφεραν τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο. Το σχολείο ευχαριστεί θερμότατα τον Σύλλογο Παραπληγικών νομού Πέλλας γιατί τήρησαν – και με το παραπάνω – τη δέσμευση τους.

Ευχαριστούμε επίσης την τοπική μεταφορική εταιρεία «Ταΰγετος» γιατί μετέφεραν αφιλοκερδώς τα τσουβάλια με τα πλαστικά καπάκια όσες φορές χρειάστηκε. Το αναπηρικό αμαξίδιο και το αερόστρωμα κατακλίσεων παρέδωσαν στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης η Υποδιευθύντρια του σχολείου κυρία Αντωνία Χίου και ο καθηγητής Αγγλικών και υπεύθυνος της πρωτοβουλίας κύριος Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

Η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Όσοι επιθυμείτε να δώσετε τα πλαστικά καπάκια που έχετε συγκεντρώσει στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2731028679 (τηλέφωνο σχολείου) και 6936884723 (κινητό υπεύθυνου καθηγητή).

ΑΜΑΞΙΔΙΟ (1)  ΑΜΑΞΙΔΙΟ (3)

ΑΜΑΞΙΔΙΟ (4)  ΑΜΑΞΙΔΙΟ (5)

Last modified on Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 10:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.