Η δημοσκόπηση του STAR K.E. "δίνει" το Ράλλυ Ακρόπολις στην Λαμία

Δημοσκόπηση για λογαριασμού του Star Κεντρικής Ελλάδας  «δίνει» το Ράλλυ Ακρόπολις στην Λαμία.

Στην εκπομπή του κ.Γιώργου Σιμόπουλου «Βήμα Για Όλους» αναλύεται η δημοσκόπηση της εταιρείας  Prorata που αφορά την διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις που διεκδικούν οι δύο περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας για την πόλη της Λαμίας και η περιφέρεια Πελοποννήσου για την πόλη του Λουτρακίου.

Το Star K.E. ένωσε "τηλεοπτικά" όλες τις δυνάμεις της περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, φορείς και αρχές για μια διεκδίκηση επι της ουσίας.

Η τελική απόφαση φαίνεται τελικά να είναι πολιτική, και αν ισχύσει τελικά κάτι τέτοιο τότε το προτέρημα το έχει η Λαμία,  όταν ο Λαμιώτης Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας σε δήλωσή του στο Star K.E. αναφέρει  χαρακτηριστικά : « Ότι πόροι και αν χρειαστούν προκειμένου να υλοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία το Ράλλυ Ακρόπολις στην Λαμία θα γίνει από την πλευρά μου» , αλλά και ο βουλευτής Φθιώτιδας και Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Οικονόμου  έκανε σχετική δήλωση στο Star K.E : “Διεκδικούμε συντονισμένα το Ράλλυ Ακρόπολις να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο που είναι η Λαμία».

Η Λαμία είναι ένας δυνατός «παίκτης» σε αυτή την διεκδίκηση, όπου έχουν συντονιστεί αρχές, φορείς και πολιτικοί.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η τηλεόραση του Star K.E. που με την επιστημονική προσέγγιση της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε, πρόσθεσε ακόμα ένα «όπλο» στο οπλοστάσιο των επιχειρημάτων που χρειάζεται  η Στερεά Ελλάδα για να κερδίσει την διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Μελανό σημείο  για την Πελοπόννησο είναι η αθέτηση του λόγου της περιφέρειας πρίν μερικά χρόνια, για την οικονομική στήριξη του αγώνα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Ο κ.Νίκας γνωρίζοντας το συγκεκριμένο "αγκάθι"  που βαραίνει την περιφέρεια Πελοποννήσου  και προσπαθώντας να αλλάξει το κλίμα είπε σε συνέντευξή του ότι θα βάλει «βαθειά το χέρι στην τσέπη».

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας πέρα της υπόσχεσης των χρημάτων που διατείθεται να καταβάλει στην διοργάνωση για ανατρέψει το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την περιοχή της Λαμίας, θα  πρέπει  να χρησιμοποιήσει και  όλες τις πολιτικές δυνάμεις της περιοχής για ασκήσει πίεση, διότι άν η απόφαση τελικά είναι πολιτική...τα πράγματα είναι δύσκολα για την Πελοπόννησο!

Last modified on Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 13:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.