Επιθεωρήσεις έργων απο τον Π.Δούκα

Χρόνια πολλά ευχήθηκε σε όσους εορτάζουν ο δήμαρχος Σπάρτης κ.Πέτρος Δούκας  την ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου  σε αναρτησή του στον  προσωπικό  του  λογαριασμό  στο Facebook. Στην συνέχεια όμως αναφέρεται και σε  έργα που αφορούν το Δήμο Σπάρτης.
Δείτε την ανάρτηση:
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ - ΝΙΚΕΣ - ΝΙΚΟΛΣ και ΝΙΚΟΛΕΤΤΕΣ
Πάντα δυνατοί, υγιείς και με Νίκες
• Από τη σημερινή μας Σαββατιάτικη επίσκεψη με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καπονικολό και τον Ειδικό Σύμβουλο Ιωάννη Ράλλη, για επιθεωρήσεις έργων.
1. Στην Θερμοπυλών και Ορθίας Αρτέμιδος για τα νέα έργα φωτισμού της πόλης.

DOUKAS ERGA SPARTH (2)

 
2. Στο Λογκανίκο για το έργο της στήριξης και αποκατάστασης της Πλατείας και των κάτω από την πλατεία χώρων, τουαλλετών, κλπ., με το Πρόεδρο Παπαλυμπέρη.

DOUKAS ERGA SPARTH (1)

 
3. Στο Γεωργίτσι και τη Πελλάνα για την αγροτική οδοποιία Πελλάνας -Γεωργιτσίου, Μάνδρας - Ντεμίρια, και Κάμπος - Βορδόνια.
4. Της ασφαλτόστρωσης Πελλάνας - Περιβολίων (με τον δαιμόνιο Πρόεδρο Άρη Κουρεμπή, στα αχνάρια του οποίου βαδίζει και ο γιός του Γιώργος).

DUKAS ERGA SPARTHS

 
5. Στην Αγόριανη συνομιλία με τον Πρόεδρο Γιώργο Σούχλερη.
 

DOUKAS ERGA SPARTH (3)

6. Στο Καστόρι για το Κτίριο Σπυρόπουλου που εντάξαμε στο Αντώνης Τρίτσης με προϋπολογισμό €790 χιλ., με τον Πρόεδρο Βασίλη Λαγανά.
7. Φωτό από την υπογραφή στο Δημαρχείο, της σύμβασης για τα έργα φωτισμού στο Δήμο, προϋπολογισμού €400 χιλ.,με τον ανάδοχο κ. Χρονόπουλο, και
8. Φωτό από την υπογραφή της σύμβασης για τη Δημοτική οδοποιία, με τον ανάδοχο κ. Δημ. Παπαδάκη!
    Αυτά! Καλή Κυριακή!  Πέτρος Δούκας
Last modified on Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 12:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.