Επίσκεψη του νέου Διοικητή Πυροσβεστικής Λακωνίας στον Δήμαρχο Σπάρτης

Φεβρουαρίου 15, 2024 0

Επίσκεψη του νέου Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λακωνίας στον Δήμαρχο Σπάρτης

Τον Δήμαρχο Σπάρτης Μιχαήλ Βακαλόπουλο, επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λακωνίας, Πύραρχος Χρήστος Νικολέτος, παρουσία και του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Δημοσθένη Κακούρου.

Ο κ. Βακαλόπουλος συνεχάρη τον κ. Νικολέτο για την προαγωγή του κατά τις πρόσφατες κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος στον βαθμό του Πυράρχου και την τοποθέτησή του στη θέση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε παράλληλα για τη στήριξη του Δήμου Σπάρτης στο έργο της Πυροσβεστικής και για τη συνδρομή του σε θέματα πυροπροστασίας, αλλά και γενικότερα σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, επισημάνθηκε ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια, από κοινού,  τόσο για τη μεταστέγαση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε νέο, σύγχρονο κτίριο, όσο και για την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σταθμού από σταθμό τάξης Γ΄ σε  σταθμό τάξης Β΄.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.