Συνεργατικά ρομπότ έρχονται να συμβάλουν στις επιχειρήσεις

Φεβρουαρίου 19, 2024 0

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η KONTECH AUTOMATION θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό να παρουσιάσει τα οφέλη των συνεργατικών ρομπότ της εξειδικευμένης εταιρείας ASBIS Hellas! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων AMI στη Μαγούλα Σπάρτης.

Αν στην επιχείρησή σας, αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως: περιορισμένη παραγωγικότητα, έλλειψη εργατικού δυναμικού, υψηλό κόστος παραγωγής, τότε αυτή η παρουσίαση σας ενδιαφέρει μιας και τα συνεργατικά ρομπότ μπορούν να σας βοηθήσουν!

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα εξής: ολοκληρωμένη λύση ρομποτικής παλετοποίησης, λογισμικό παλετοποίησης εύκολα διαχειρίσιμο από μη τεχνικό προσωπικό, συνεργατικό ρομπότ για αυτόματη διαμόρφωση χαρτοκιβωτίων, συνεργατικά ρομπότ καθαρισμού για εργοστάσια ή επιχειρήσεις HO.RE.CA., άλλες εφαρμογές αυτοματισμού.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 10:00 – 15:00 στο χώρο εκδηλώσεων AMI στη Μαγούλα Σπάρτης. Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας.

KONTECH 4

KONTECH 5

Επικοινωνήστε:

KONTECH AUTOMATION

Νίκος Κορίνης (6936784805 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ή ASBIS HELLAS

Χαρης Τσότσος (6989910510 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Last modified on Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 23:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.