Ενημέρωση Δήμου Σπάρτης για τον κορονοϊό

Φεβρουαρίου 01, 2021 0

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι τις τελευταίες μέρες ο κορωνοϊός δείχνει μια αυξημένη μεταδοτικότητα και ότι υπάρχει έξαρση κρουσμάτων.

Γι’ αυτό πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ (να τηρούμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκα, να αερίζουμε τους χώρους εργασίας).

Για το καλό όλων μας, πρέπει να εξεταζόμαστε τακτικά και σε περίπτωση που βρεθούμε θετικοί να ενημερώνουμε άμεσα τα άτομα με τα οποία έχουμε έρθει σε επαφή τις τελευταίες 48 ώρες πριν το τεστ.

Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει ότι, ύστερα από επιβεβαιωμένο κρούσμα συναλλασσόμενου με υπηρεσία δημότη, απο Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021, όλες οι υπηρεσίες του στο κτίριο επί της οδού Ευαγγελιστρίας, θα μείνουν κλειστές λόγω προληπτικής απολύμανσης.

Επίσης,  ενημερώνουμε ότι  απολυμάνσεις θα γινουν,   Δευτέρα 01/02/2021 από τις 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε δωρεάν rapid test για τον έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στην πλατεία Λευκοχώματος.

Οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν το τεστ δωρεάν θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ζητάμε την κατανόηση και την προσοχή των πολιτών.

 

Last modified on Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 19:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.