Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Ευρώτα

Στην τροχιά των εορταστικών εκδηλώσεων για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει εισέλθει ο Δήμος Ευρώτα, μετά και από την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην Πλατεία Πηγών της Σκάλας.

Ο Δήμος Ευρώτα και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση «Ευρώτειος Πολιτεία» έχουν προγραμματίσει και φέτος για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους, εκδηλώσεις στο Γεράκι, τον Άγιο Δημήτριο, τις Κροκεές, τη Σκάλα και τον Βλαχιώτη.

Οι μικροί μας φίλοι θα δεχθούν άφθονα χαμόγελα από ξωτικά, αλλά και «πειράγματα» από καλικάτζαρους. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν, επίσης, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές, ενώ ένας ξυλοπόδαρος υπόσχεται να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μαζί του θα είναι ο Άγιος Βασίλης για να σκορπίσει χαμόγελα, αλλά και να μοιράσει συμβολικά δωράκια και γλυκά.

Το πρόγραμμα για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις όσον αφορά ημερομηνίες και ώρες έχει ως εξής:

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Γερακίου, ώρα 14:30 και

Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου, ώρα 17:00

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Κροκεών, ώρα 14:30 και

Τ.Κ. Σκάλας, ώρα 17:00

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Τ.Κ. Βλαχιώτη, ώρα 17:00

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών μας φίλων να λάβουν υπόψη τους όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον Covid-19. Για να μπορούμε όλοι με ασφάλεια να χαρούμε τις φετινές γιορτές.

ΑΦΙΣΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.