Γ.Κανελλόπουλος: «Προτείνω πεζόδρομο μπροστά  από  τον Όσιο Νίκωνα»

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάρτης  στις  18 Απριλίου υπήρξαν πολλές αντιπαραθέσεις που αφορούσαν τα τελευταία έργα που έγιναν στην Αγίου Νίκωνος μπροστά από το Ναό  λίγες ημέρες πρίν το Πάσχα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Βαλιώτη, ο Γιώργος Καννελόπουλος έκανε μια πρόταση που προβλημάτισε θετικά, προτείνοντας την πεζοδρόμηση της Αγίου Νίκωνος μπροστά από το ναό  και σύνδεση επί της ουσίας  του μεγάλου προαύλιου χώρου της εκκλησίας με το πάρκο απέναντι δημιουργώντας ένα χώρο ασφαλή για γονείς και παιδιά  αλλά και πιστούς μιας και ο πολιούχος της πόλης είναι μια εκκλησία που συγκεντρώνει πολύ κόσμο.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος θεώρησε ευκαιρία αυτή την στιγμή να γίνει  η πεζοδρόμηση  διότι η ασφαλτόστρωση που έγινε πρόχειρα λόγω των ημερών του Πάσχα. Η σύνδεση με το πάρκο απέναντι από το ναό και σε συνδυασμό με το πάρκο του μουσείου θα δημιουργήσει  ένα σημείο φιλικό για τον πολίτη και τον επισκέπτη.

Οι προτάσεις  και παρεμβάσεις του Γιώργου Κανελλόπουλου  από την θέση του δημοτικού συμβούλου έχουν ως πρώτιστο  στόχο την καλυτέρευση της εικόνας του Δήμου Σπάρτης αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Σπαρτιατών αλλά και των επισκεπτών.

 

Last modified on Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 00:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.