Αναβάθμιση του Κώστα Τσίπουρα σε εκπρόσωπο του ΚΑΠΗ Σπάρτης

Στην συνεδρίαση του διοικητικού  συμβουλίου του ΚΑΠΗ στο Δήμου Σπάρτης, ο δήμαρχος Σπάρτης κ.Πέτρος Δούκας πρότεινε τον κ.Κώστα Τσίπουρα από απλό  μέλος να αναλάβει ως εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ   όπως και έγινε , όπου  μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε αποφασίστηκε ομόφωνα.

Η πολυετή εμπειρία του στα κοινά και η προσφορά του ιδιαίτερα στην τρίτη ηλικία, αναβάθμισαν τον ρόλο του κ.Κώστα Τσίπουρα.

 Η αποδοχή του κ.Τσίπουρα στην  πρόταση του δήμαρχου Σπάρτης κ.Πέτρου Δούκα , μιας προερχόμενος από την παράταξη του κ.Αργειτάκου έχει θορυβήσει πολιτικούς κύκλους της μικρής κοινωνίας της Σπάρτης. Όμως η ομόφωνη αποδοχή των μελών του συμβουλίου στα νέα καθήκοντα του κ.Τσίπουρα επιβεβαιώνει την ανιδιοτελή  προσφορά του.

Ο κ.Τσίπουρας θα είναι πλέον ο αρμόδιος του ΚΑΠΗ Σπάρτης όπου θα πρέπει να ακούει και να μεταφέρει τα προβλήματα και τις προτάσεις στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΗ και κατ΄επέκταση στο δήμαρχο Σπάρτης, μια αρμοδιότητα που παίξει καθοριστικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ Σπάρτης, μιας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΑΠΗ (εδώ και χρόνια) έχουν φτάσει όπως λένε και στις δικαστικές αίθουσες.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή συνεργασία με το δημοτική αρχή για το καλό του ΚΑΠΗ Σπάρτης.  

Last modified on Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 12:43

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.