Εθνικό Ωδείο Σπάρτης- Ζήσε! «Το όνειρο μιας καλοκαιρινής νύχτας» με Μουσική στο Μουσείο!!!»

Είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής συναυλίας του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, που θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 στις 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, Όθωνος Αμαλίας 129, προσφέροντας στο κοινό ένα μικρό δείγμα της αφοσίωσης σπουδαστών και δασκάλων στην Αρμονία και τη Χαρά της Μουσικής.

Η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς.  Αυτά τα παιδιά ονειρεύεται και τιμά το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης  με την Καλοκαιρινή συναυλία του.

Όμορφες, καλοκαιρινές νότες από όλους τους σπουδαστές του Ωδείου μας!

Ελάτε να «ταξιδέψουμε» όλοι μαζί με υπέροχες συνθέσεις παλαιών και νεώτερων συνθετών, γνωστά και αγαπημένα κομμάτια από τον ευρύτερο χώρο της έντεχνης μουσικής ελληνικής & ξένης.

Παίζουν,  τραγουδούν και ζωγραφίζουν(τραγούδι, πιάνο, βιολί, κιθάρα, Drums, ζωγραφική, μουσικοκινητική)  οι μικροί και  νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, συνοδευόμενοι από τους εκλεκτούς καθηγητές τους Μαρία Βελμάχου, Γιώργος Βόλης, Εύα Ζαχαριά, Παναγιώτης Κωνσταντάκης, Αλβέρτος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Σπύρος Παυλάκης, π.Νικόλαος Τσάκος, Όλια Φιάλο, Αδαμαντία Χελιώτη.

 Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε το όνειρο το καλοκαιρινό αυτό, ελάτε κοντά μας!!!!

Είσοδος ελεύθερη!

ΑΦΙΣΣΑ_ΓΙΟΡΤΗΣ.jpg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.