Ο Δήμος Σπάρτης και το «Μαζί για το Παιδί» ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά!

 

 Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 το Δημαρχιακό Μέγαρο Σπάρτης με τη δράση που υλοποίησε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το παιδί». Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας υποδημάτων «Toms» και αφορούσε παιδιά ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

 Στηρίζουμε τα βήματα των νέων και ιδίως των παιδιών. Συνολικά διανεμήθηκαν 200 νέα ζευγάρια παπούτσια. Τα ζεστά παιδικά χαμόγελα αλλά και οι παιδικές αγκαλιές που εισπράξαμε, μας κάνουν πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου δήλωσε: «Στόχος μας είναι πάντα η βελτίωση της καθημερινότητας όλων και ειδικότερα των παιδιών. Τα παιδιά χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια. Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια πάντα συμβάλλει στην καλή ψυχολογία, την αξιοπρέπεια και την καλή υγεία. Ευχαριστούμε λοιπόν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την εταιρεία TOMS για την ευγενική τους χορηγία που ανακουφίζει τους ευάλωτους πολίτες σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία».

IMG_20220603_120303_1.jpg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.