Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, ως εξής:

Ειδικότερα:

Πρόεδρος : Γκουβάτσος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Αργυρόπουλος Γεώργιος

Γενικός Γραμματέας: Σελίμος Σπυρίδων

Ταμίας: Μέγγος Θεόδωρος

Μελη: Ζάβρας Νικόλαος, Κασδαγλάκης Χρήστος και Τσαρούχας Βασίλειος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού πια συγκροτήθηκε σε σώμα, δεσμεύεται ότι θα εργαστεί αδιάκοπα για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του κλάδου και των μελών του και Συμβούλιο θα σταθεί αρωγός σε όλους, συμμετέχοντας ενεργά στα δημόσια δρώμενα του τόπου μας προς όφελος των μελών του και της κοινωνίας.

  Οι νεοεκλεγέντες, για μια ακόμα φορά, ευχαριστούν τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και τους τίμησαν με την ψήφο τους, δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο τη φωνή του Συλλόγου και ισχυροποιώντας τη θέση του ως συνομιλητή στις διαβουλευτικές διαδικασίες με τους υπόλοιπους Φορείς.

Παράλληλα καλούν όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά στο Σύλλογο καταθέτοντας τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων 

Μαζικής Εστίασης Σπάρτης

Λυκούργου 61 • Σπάρτη Τ.Κ. 23100

Τηλ.: 27310 83608 

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.              

ΦΩΤΟ ΣΦΡΑΓΓΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.jpgLeave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.