Η Ελαφόνησος ταξίδεψε στο Λονδίνο !!!

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την κ.Ζαχαράκη υφυπουργό Τουρισμού, στον γαμήλιο τουρισμό  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο , ενώ να τονίσουμε ότι το παρόν έδωσε η κ.Έφη Λιάρου δήμαρχος Ελαφονήσου στηρίζοντας έτσι το όμορφο νησί της Ελαφονήσου αλλά και κατ’ επέκταση και ολόκληρη της περιοχή της Λακωνίας΄, διότι όταν η Ελαφόνησος ανεβάζει την τουριστική κίνηση ... κέρδος έχει όλη η Λακωνία. 

Η κ.Λιάρου αγωνίζεται συνεχώς για το τουριστικό προϊόν της Ελαφονήσου  δίνοντας παρόν σε εκθέσεις και τουριστικά event με σκοπό  την συνεχή τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟ (3) 1

Γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ.Έφη Λιάρου - Δήμαρχος Ελαφονήσου: 

"Γαμήλιος τουρισμός και φυσικό περιβάλλον άρρηκτα συνδεδεμένα !!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρέσβη Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Ραπτάκη, για την φιλοξενία στην Πρεσβευτική Κατοικία, την Προϊσταμένη του ΕΟΤ, κα Σκαρβέλη, για την άριστη διοργάνωση και φυσικά την Υφυπουργό Τουρισμού, κ.Ζαχαράκη, η παρουσία της οποίας  προσέθεσε ιδιαίτερη σημασία στην εκδήλωση."

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟ (4)

Την αναφορά της στο Facebook  έκανε  και η Υφυπουργός Τουρισμού κ.Σοφία Ζαχαράκη 

"Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη χρονιά για αφίξεις και έσοδα από τους επισκέπτες μας από την Μεγάλη Βρετανία! Στους πρώτους 9 μήνες τα στοιχεία δείχνουν αύξηση 20% σε σχέση με το 2019!!

Η Ελλάδα μας μπορεί να διακριθεί και στον τουρισμό που συνδέεται με την τέλεση γαμήλιων τελετών! 

Αυτή την πτυχή παρουσιάσαμε χθες στο Λονδίνο σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και μαζί με τους δημάρχους Τήνου, Γιάννης Σιώτος, Μήλου, Μανώλη Μικέλη και την δήμαρχο Ελαφονήσου Ευσταθία Λιάρου και με την παρουσίαση της Πάρου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιωάννη Ραπτάκη, ο οποίος άνοιξε την πρεσβευτική κατοικία για την εκδήλωση και μας καλοδέχτηκε και βέβαια την πάντα δραστήρια επικεφαλής του γραφείο ΕΟΤ στο Λονδίνο, Ελένη Σκαρβέλη και τους άξιους συνεργάτες της.

Ο Ελληνικός οργανισμός τουρισμού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γαμήλιο τουρισμό όπως πρόσφατα έδειξε και με την υπογραφή μνημονίου του Dimitris Fragakis με την Ελληνική Ένωση Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού (GDPA).

Έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στο ικανό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό τις διοργανώτριες και διοργανωτές εκδηλώσεων, φωτογράφους, παραγωγούς βίντεο, εξαιρετικά catering, μουσικούς, προσωπικό για service και άλλους πολλούς που εγγυώνται τις αρτιότερες εκδηλώσεις!"

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟ (2)

Last modified on Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 10:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.