Όραμα Δημιουργίας: Μαραθώνιος με πλερέζα δεν γίνεται κ. Κωστούρο

Την αναβολή του Μαραθωνίου Ναυπλίου σε άλλη ημερομηνία, ζητά ο συνδυασμός Όραμα Δημιουργίας, επικαλούμενος και άλλες αντίστοιχες αθλητικές εκδηλώσεις που μετατέθηκαν για λίγες ημέρες αργότερα. Συγκεκριμένα το “Όραμα Δημιουργίας” αναφέρει:

“Κατάφερε και αυτό η παράταξη του κ. Κωστούρου, να μετατρέψει τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου σε Μαραθώνιο θλίψης!!!

Ενώ όλη η Ελλάδα, και πέραν του αρχικού τριημέρου, ανέστειλε (αναβολές κάνουν συνήθως) τους αθλητικούς αγώνες σε ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος των τρένων στα Τέμπη και συμπόνιας προς τους γονείς τους, το Ναύπλιο συνεχίζει να προπαγανδίζει τον Μαραθώνιο της Κυριακής.

Ο Πρώτος Μαραθώνιος της Άνοιξης, δυστυχώς φέτος μας προσβάλει όλους μας αφού το αίμα των παιδιών που χάθηκαν είναι ακόμα νωπό πάνω στις ράγες. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η δημοτική Αρχή θέτει πάνω από το Εθνικό πένθος, την επιτυχία ενός τοπικού Μαραθωνίου. Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου συνθλίβεται από την ματαιοδοξία της δημοτικής αρχής και αυτό συμπαρασύρει και τις όποιες κοινωνικές εμφάσεις των αφιερωμάτων που θα συνοδεύσουν τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου (ακυρώνονται αυτές υποτίθεται).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.