Ευχαριστήριο της Ι.Μ. Κούμπαρη προς το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης

Με τη χάρη του Θεού, ολοκληρώθηκε η αποψίλωση του οδικού δικτύου που οδηγεί από την Παλαιοπαναγιά προς την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας Κουμπάρη. Το δύσκολο αυτό έργο υλοποίησε Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης προς τούτο και εκφράζονται οι ευγνώμονες ευχαριστίες τόσο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου όσο δε και του Ηγουμενοσυμβουλίου για την άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων υπευθύνων και υπηρεσιών στο σχετικό αίτημα.   

Κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου κ. Πέτρου Δούκα, της αρμοδίου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κας Γεωργίας Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου, υπό την επίβλεψη του κ. Δημοσθένη Τσαπάρα (Γεωπόνου- Προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης) και με την συνδρομή του κ. Δημητρίου Ψυχόπαιδα εργάστηκε για 5 ημέρες Κλιμάκιο απαρτιζόμενο από τους κκ. Ηλία Κούρο, Παναγιώτη Καππάκο, Στέφανο Λυμπιωτάκο, Παναγιώτη Μπούζα και Κωνσταντίνο Κουρουντίδη.  

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι υψίστης σημασίας αφού με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η επικείμενη διάνοιξη του δρόμου τόσο στον χώρο της Ι. Μονής όσο και στην περιοχή πέριξ εξ αυτής. Είθε οι πρεσβείες της Θεομήτορος Ελεούσης της Εφόρου Προστάτιδος της Μονής να είναι αδιάκοπες σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δ ΣΠΑΡΤΗΣ7

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δ ΣΠΑΡΤΗΣ4

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Δ ΣΠΑΡΤΗΣ6

(φωτογραφίες: Γεώργιος Βαμβαλής)

Last modified on Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.