Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης απο την Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, την Δευτέρα, 23 Οκτώβρη 2023, στις 19.00, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. 

Στηρίζουμε έμπρακτα τον ηρωικό και δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, των γυναικών και των παιδιών της  ενάντια στη βία και την τρομοκρατία του κατοχικού κράτους του Ισραήλ, που εδώ και 75 χρόνια δολοφονεί, φυλακίζει, βασανίζει τους Παλαιστίνιους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. 

Κανένας μηχανισμός προπαγάνδας που στήνεται από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, από κυβερνήσεις, κόμματα και ΜΜΕ δεν μπορεί να  ξεπλύνει τα διαχρονικά αυτά εγκλήματα.

Στεκόμαστε ανυποχώρητα στο πλευρό της Παλαιστίνης μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, μέχρι να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, μέχρι να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές, μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Απαιτούμε:

Καμία εμπλοκή στο σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού. Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.

Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

Σπάρτη 20/10/2023

Η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.